Tapet til børneværelset - det kan være som en portal til en anden verden

Fototapet er et efterbehandlingsmateriale, der giver dig mulighed for at bevæge dig næsten til en anden dimension. At vælge og beslutte sig for et er noget af en udfordring. Men det kan være en sjov og givende proces, især når det handler om at vælge et tapet til børneværelset. Faktorer som barnets køn, alder og interesser vil være en nyttig guide under udvælgelsen.

Kategorier at vælge imellem

Der er en almindelig opdeling i produkter til piger og drenge, men når det kommer til tapeter til vægge - ville det være bedre at kategorisere dem alle simpelthen som unisex. Der er populære kategorier som f.eks:

  • prinsesser, regnbue, enhjørninger, slotte;
  • kollektioner relateret til naturen (blomstermotiver, fortryllet skov, et stort træ eller flere træer, jungletapet, safari, tapeter med dyr, f.eks. dinosaurer);
  • med biler, robotter, det ydre rum, med raketter - som et moderne børnetapet;
  • mere relateret til byplanlægning, sport eller musik;
  • delikate mønstre i sort og hvid (f.eks. skitser).

Der lægges stor vægt på barnets rette udvikling. Så det er værd at få et fototapet til børn, tapet til børneværelset, som ikke kun underholder, men også underviser. Et verdenskort, for eksempel, vil være perfekt her. Det kan også være en god idé at købe og placere tapetet af himlen, planeterne og stjernerne i loftet.

Fototapet lavet efter mål

Den store fordel ved at købe børnetapet i Uwalls onlinebutik er ikke kun, at det er af høj kvalitet, med en flot struktur, forberedt til en individuel størrelse og klar til at blive placeret på væggen. Du kan skabe et hyggeligt sted for et barn eller indrette et værelse til to ved at dekorere det med to forskellige tapeter. På Uwalls hjemmeside kan du finde en attraktiv kampagne, når prisen er lavere end den almindelige, og bestille den i en bestemt størrelse med hjemmelevering af UPS-kurér.

Praktiske materialer

Alle tilgængelige tapeter i Uwalls shop har en ikke-vævet bagside. Vinyl sammen med Vinyl Premium-teksturer har et tyndt lag vinylbelægning (lag af PVC), som giver holdbarhed og modstandsdygtighed over for skader. Det gør også, at de kan tørres af med en fugtig klud eller svamp. Det økonomiske materiale er velegnet til soveværelser og børneværelser, fordi det er mere åndbart. Premium Vinyl har et ekstra lag lak, der afviser fugt og snavs og er let at rengøre, så det vil være det helt rigtige til køkken og badeværelse. Vinyl- og Premium Vinyl-materialer kombinerer farvemætning og høj slidstyrke, så de vil være perfekte til andre rum.

læs mere