Himlen er ikke grænsen med Uwalls! Fototapetet Space er en kategori af dekorationer til dine vægge i ethvert rum. Fototapeter med rumtema vil fortrylle dit rum og give dig en følelse af størrelse, hver gang du kigger på dem. Hvorfor skal du vælge et rumtapet?

Fototapeter til ethvert rum

Dit barn vil ikke være den eneste, der føler sig over månen, når rumtapetet lander på din væg. Det er en fantastisk mulighed for at skabe liv i køkkenet, stuen eller endda badeværelset. Vores projekter er også en fantastisk dekoration til kontoret. Sidder dine medarbejdere for ofte i et kedeligt miljø? Hjælp dem med at fokusere med et fredfyldt vægmaleri med stjerner og galakser. Du spekulerer måske på, hvordan en konstellation eller galakse vil matche dit nuværende arrangement i rummet. Uwalls-vægmalerier kan passe godt sammen med mange dekorationsstile som f.eks:

  • boheme,
  • moderne,
  • glamour,
  • minimalisme,
  • traditionel stil,
  • industriel,
  • eklektisk.

Du kan eksperimentere med dekorationstyperne, og du kan vælge den nøjagtige størrelse og materialetype til dit fototapet i rummet. Du kan også se på fototapeter til børn, som vi har skabt specielt til børn.

Fototapet rummet og meget mere

Du er ikke astronaut, men vil gerne se Jorden fra rummet? Med Uwalls kan du gøre det, mens du drikker din morgenkaffe eller falder i søvn. Andre tilgængelige 3D-temaer er planeter, konstellationer, galakser og stjerner. Se på et galakse-vægmaleri på din væg, og lær dit barn om astronomi, eller bare slap af efter en hård dag på arbejdet. Nattehimlen eller solsystemet kan også hjælpe med at praktisere mindful living og huske på de vigtigste aspekter af livet.

Høj kvalitet til en god pris

Du kan ikke bede om månen på Uwalls. Vi opfylder kravene fra selv de mest kreative kunder, og de mange valgmuligheder i vores rummalerier til vægge hjælper dig med at finde drømmedekorationen til dit rum. Materialerne til vægmalerierne er af højeste kvalitet til en rimelig pris, hvilket betyder, at du kan nyde smukke vægge i lang tid. Vores onlinebutik sender til hele Storbritannien, så du kan bestille vores fototapeter hjemme fra sofaen.

Er du stadig ikke sikker på, hvilket fototapet du skal vælge? Du er velkommen til at lade os hjælpe dig med vores gratis designtjenester og visualisering af dit interiør.

læs mere