Produktgarantier og returnering

 

 

Ombytning eller returnering af fototapeter er mulig inden for 14 kalenderdage fra købstidspunktet. For at gøre brug af denne mulighed skal du sørge for, at produktet ikke har været i brug, og at der ikke er spor af brug, huller, ridser eller slid.

 

Hvis produktet blev leveret med fejl: trykfejl (stipes, pletter, som ikke har været på billedet, som blev bestilt), andet billede, andet materiale, tilsyneladende skade (forårsaget af transport af fototapeterne), fravær af en del af ordren - i dette tilfælde vil vi genbehandle din ordre helt gratis.

 

 

Hvis du har bemærket, at leveringen er beskadiget - afhent den fra kureren, men bed om at åbne i denne tilstedeværelse. Udarbejd en skadesrapport sammen med kureren. Tag et billede, og send det til os til videre behandling af klagen.

 

 

Du kan sende en returansøgning ved at kontakte vores manager (chat, hotline) eller ved at sende os en e-mail til [email protected]

 

 

 

 

 

Der er tilfælde, hvor vi er nødt til at afvise ombytning eller returnering:

  • Hvis produktet er blevet beskadiget uden transportørens skyld
  • Produktet blev brugt - tapeter er blevet limet og lim fra ordren blev brugt.
  • Individuel ordre blev designet til dine krav er ikke genstand for returnering eller ombytning.
  • Kunden har indgivet en klage i mere end 14 dage fra købsdatoen.

 

 

 

 

Vi accepterer returnering/ombytning af tapet i ny og ubrugt stand i original emballage. Når vi har modtaget varen til ombytning/returnering, kontrollerer vores personale fototapetets tilstand for kvalitetskontrol inden for 2-5 arbejdsdage. Når vi har kontrolleret tapetets tilstand, udsteder vi en refusion eller bytter til et andet tapet inden for 14 arbejdsdage. Når vi refunderer et produkt, kompenserer vi ikke for forsendelsesomkostninger. Kontakt chefen for at høre, om det er nødvendigt at returnere fototapetet.

 

 

 

 

Tekniske defekter (fejl) omfatter ikke forskelle i farve, der opstår under brug og gengivelse af billedet på forskellige typer udstyr - computerskærm, telefon, tablet.

Krav efter indsættelse af fototapetet accepteres ikke.