Hvis du er på udkig efter tapet til stuen i Storbritannien for at gøre dit hjem hyggeligt og unikt, kan du vælge fra den kollektion, der er tilgængelig i Uwalls onlinebutik. Vi tilbyder tapeter af høj kvalitet med levering i Storbritannien.

Typer af tapet til moderne stuer

Der er forskellige typer tapet til stuen til salg til den almindelige og salgsfremmende pris. Afhængigt af dine behov og præferencer finder du her elegante, moderne eller usædvanlige mønstre som f.eks:

  • 3D-tekstur,
  • sort og hvid tapet,
  • blomster- og naturdesign,
  • imitationer af mursten og marmorvægge.

Hvordan vælger man tapetmalerier til stuen?

Tapetmalerierne til stuen kan være designet som:

  • et mønster - viser for eksempel geometriske figurer, blade og blomster,
  • et maleri - ligner et kunstværk, der dækker væggen. Du kan matche dem i forhold til størrelsen og stilen i din stue.

Hvis du gerne vil skabe en stilfuld stue, er tapeter med luksuriøst design som grå eller guldmarmor et godt valg for dig. Naturmalerier, for eksempel japanske haver, delikate pæoner eller blomstrende gyldne træer, vil også fungere perfekt.

Til det moderne og loftsagtige interiør passer f.eks. mørke og sorte tapeter, der viser bylandskaber, mursten eller geometriske moduler.

I en lille stue bør du fokusere på lyse farver og beskedne tapeter. De vil få rummet til at se større og lysere ud og vil ikke overvælde interiøret. Et 3d-tapet til stuen er også et godt valg, fordi det vil give effekten af mere plads.

Når din stue er rummelig, kan du dekorere den med meget mønstrede tapeter med en blanding af farver for at få den til at se mere fyldt ud. Du undgår tomhed i et stort rum og vil føle dig mere hjemme, når du opholder dig der.

Grønne blade og træbaggrunde passer til værelser i boho-stil. Du vil kunne lide dem, især hvis du bruger stuen som et sted, hvor du kan slappe af i fred. Grøn farve og natur hjælper med at falde til ro og hvile.

Hvordan designer man tapet til en moderne stue?

Når du gerne vil bruge tapet til moderne stuer i dit hjem, er den bedste idé at vælge den ene side af rummet til at lave en accentvæg. Den skal være godt synlig og ikke dækket af mange ting. For at fremhæve tapetet og vise dets flotte design, er de mest populære løsninger:

  • at lave det bag sofaen,
  • at lave en tv-baggrund.

Tjek ideer til stue tapet trends 2023 i vores butik og lav et stilfuldt interiør, hvor du vil tilbringe din tid med glæde!

læs mere